Informatie

Weddingplanner

Bij Bruiloft in Italië is het belangrijk dat de klik er is tussen Weddingplanner en Bruidspaar. Daarom vinden wij een persoonlijk gesprek erg fijn. Tenslotte verzorgen wij jullie mooiste dag! En deze moet natuurlijk geheel naar wens zijn. Aan de hand van een persoonlijk gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen. Dus neem snel contact met ons op.

Locatie

Een locatie moet zeker bij jullie passen, geef jullie wensen duidelijk aan! Wij gaan dan samen op zoek naar de beste locatie. Wij hebben veel locaties in ons bestand. Willen jullie een landhuis, borgo of een villa of misschien een hotel? Wij hebben diverse mooie locaties. Van een villa tot een agriturismo of een Borgo.

Trouwen in Italie

Waar jullie trouwen ligt eraan of jullie voor de wet of symbolisch willen trouwen. Trouwen jullie symbolisch dan kan er in principe bijna overal getrouwd worden. Voor de wet is het vaak in het gemeentehuis! Maar in de kerk of in een kasteel met uitzicht over het meer, of met blote voeten in het zand het is allemaal mogelijk.

Informatie Trouwen in Italie

Als jullie eenmaal de perfecte locatie hebben gevonden is het belangrijk om andere aspecten van jullie bruiloft samen te stellen. Of jullie nou kiezen voor eenvoudig, luxe, simpel of gewoon heerlijk authentiek romantisch wij creëren een prachtige bruiloft door verschillende diensten aan te bieden. Zoals fotografie, vervoer, muziek, bloemen, bruidstaart, kapster, visagiste of misschien hebben jullie zelf nog iets toe te voegen? Het kan allemaal! Misschien hebben jullie zelf wat aspecten die jullie willen inbrengen zoals een kapster of visagiste of de fotograaf. Laat het ons weten!

Wat verzorgt Bruiloft in Italië?

Een droomhuwelijk

Trouwen in Italie!

In het La Dolce Vita

* De complete planning van jullie droombruiloft
* Het verzorgen van de beste locaties en leveranciers
* Alle contacten met gemeentehuis en leveranciers
* Verzorgen van de juiste documenten
* Het maken van een draaiboek
* Ceremoniemeester op de dag zelf
* Styling van het gemeentehuis en de locatie
* Eventuele nazorg van jullie bruiloft