Services

Alles tot in de puntjes verzorgt…….

Ceremonie

Een wettelijke ceremonie kan in elk gemeentehuis. Een symbolische ceremonie verzorgen wij samen met onze trouwambtenaar die jullie ceremonie een persoonlijk tintje geeft.

Leverancier

Wij werken samen met de lokale leveranciers in het dorpje waar jullie trouwen. De bakker, bloemist, kapster, visagist het maakt niet uit. Uiteraard kan de Kapster of visagiste uit Nederland ook mee reizen. Alles is mogelijk.

Foto en videograaf

Een fotograaf en videograaf leggen jullie mooiste dag vast. Wij werken samen met Nederlandse foto en videografen. ivm de taalbarrière. Jullie geven zelf aan welke style jullie wensen.

Documenten

Wij verzorgen al jullie documenten voor de wettelijke ceremonie incl. een tolk die de ceremonie naar het Nederlands vertaald. Trouwen jullie symbolisch dan hebben wij een ambtenaar die gezellig mee reist.

Styling

De styling op jullie bruiloft is natuurlijk erg belangrijk, een kleurenthema, welke bloemen eventueel lichtjes en kaarsen wij verzorgen zelf de styling samen met onze stylistes en natuurlijk op jullie verzoek.

Totale planning

Wij verzorgen de totale planning van jullie huwelijk. Het is natuurlijk fijn om op de trouwdag te kunnen genieten. Wij maken het draaiboek en plannen alle leveranciers die er nodig zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

We zijn thuis in alle bruiloften en kennen de beste trouwfotografen, -ambtenaren, -stylisten en -locaties. Kijk ook op Italiaansetrouwlocatie.nl