Locaties

Every lovestory is beautiful

Agriturismo

Een agriturismo is het populairste bij onze bruidsparen, niet zo gek natuurlijk want deze zijn schitterend en bieden tal van mogelijkheden. Op een agriturismo zitten jullie vaak prive met de gasten. De meeste agriturismo’s produceren wijn of olijfolie.  U verblijft in prachtige, vaak recentelijk gerestaureerde landhuizen op mooie, rustige soms zelfs afgelegen landgoederen. 

Authentieke B&B

Een B&B lijkt erg op een agriturismo, alleen een B&B verbouwd geen producten op eigen land. Onze B&B’s bieden een ruime keuze aan voor bruiloften! Trouwen in de wijngaard of in het prachtige gemeentehuis in het dorp. Een eigen keuken met top koks voor jullie diner in de tuin met jullie gasten aan lange tafels. Heerlijk eten prachtige wijnen en als afsluiting een feest met muziek en gezelligheid.

Hotel

Willen jullie trouwen in Italië en komen jullie met een zeer grote groep? Dan is een hotel vaak de beste oplossing in Italië. Een agriturismo of een B&B bied vaak geen mogelijkheid voor 100 tot 120 gasten. Wat wij vaak doen is de groep splitsen voor het verblijf. En met een bus of kleine busjes zorgen wij dat de gasten natuurlijk de hele dag aanwezig zijn op jullie bruiloft. Maar een hotel kan een uitkomst zijn. Jullie kunnen dan met de hele groep bij elkaar verblijven.

Luxe locaties

Wij hebben diverse luxe locaties waar wij mee samen werken. Deze locaties bieden een luxe aan top koks en catering van pure klasse. Een schitterende locatie met diverse tuinen en magische plekjes om te trouwen. Vaak met uitzicht over een meer of zee. Kamers met diverse luxe. Alles wordt tot in de puntjes verzorgt.  

Ceremonie

Trouwen in Italië

Bruiloft in Italië heeft diverse mogelijkheden om te trouwen! Op een eiland waar jullie met de boot heen varen samen met de gasten. Aldaar trouwen jullie in een prachtige open lucht zaal (zie foto) in de tuin en daarna een taart met een toost na de ceremonie, aansluitend een diner en een feest in een tuin aan het water met uitzicht over het meer, of in een kasteel! Op het strand met blote voeten! Diverse gemeentehuizen zijn zo prachtig dat je blijft kijken en er spontaan verliefd op raakt. Geef jullie wensen aan en wij gaan samen met jullie kijken naar de mooiste locatie. 

Steeds weer verbaas ik mij wat een prachtige gemeentehuizen er zijn. De mooiste locaties en de beste leveranciers.