Stijn & Ingeborg

getrouwd op Mauritius

Hoi Pascal,

Onze bruiloft in Mauritius was niet alleen mooi, maar prachtig, magnifiek en een unieke levenservaring om nooit te vergeten. Waar maar één ding telde, de liefde tussen twee mensen.

Bij onze aankomst kregen we eerst een rondleiding door het hotel, we verbleven in Veranda pointe aux biches, we voelden ons celebrity’s; de mensen waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Dan mochten we nog allerlei zaken kiezen voor onze bruiloft. Zoals de taart,de kleuren van de boog, de muziek, bruidsboeket,…. en noem maar op. Volledig naar onze wens. Er werd echt rekening gehouden met onze wensen en dat was wel heel fijn. Alles werd mooi uitgelegd en besproken zodat we ons geen zorgen hoefden te maken.

En dan kwam het moment eraan, waarop wij maanden hadden gewacht. Ons ja-woord. Het begon wel te druppelen op dat moment, maar de mauritiaanse bevolking is ervan overtuigd dat ‘ rain is a blessing’. Onmiddellijk kregen we een paraplu. En we ondervonden zeker geen hinder. Het waren alleen enkele druppels, maar het hield al gauw op. Na het Ja woord kwamen ze met taart en champagne, mochten we samen ervan genieten met een muziekje op de achtergrond.

Time to take pictures! We mochten foto’s gaan nemen tot de zon onder ging. Omdat het daar op dat moment winter was, ging de zon onder rond half 6. We namen prachtige foto’s.

En onze avond werd afgesloten met eerst een cocktailtje bij zonsondergang,met vervolgens een ‘lobster menu’ zoals het personeel zo mooi zei. Daar zaten we dan, op het strand kreeft te eten.

En in de kamer aangekomen, na deze schitterende dag, wachtte ons nog een aangename verrassing vanwege het personeel. Ons bed was magnifiek versierd!

Onze dag was perfect geslaagd, een unieke ervaring om nooit nog te vergeten, het begin van onze toekomst samen.

Bedankt Bruiloft in Italie, voor deze schitterende dag!!