Richard & Silvia

getrouwd in Malcesine

Hi Pascal,

Kan alleen maar zeggen heerlijk heerlijk heerlijk, het was allemaal zo perfect een sprookje was alles.
Je zal wel denken late reactie maar we zijn vrijdag pas terug gekomen hadden er nog een paar dagen aan geplakt was zo warm daar en dan hoor je het weer hier in Nederland.
Maar het is helemaal goed gegaan had nooit verwacht dat alles zo zou verlopen, je denkt toch van o jee hoe gaat het vandaag verder, maar de trouwlocatie, de ambtenaar , daarna de foto’s in het kasteel.
De taart was helemaal perfect die was zo mooi daarbij weer een paar flessen hihi en zo gezellig opgemaakt de tafel, er stonden kaarsjes , Patricia had voor ons speciaal een bruid en bruidegom vorkje, daar zijn we even blijven zitten met de hoteleigenaar zijn zus en nog een leuke man die daar werkt,
Dan het eten was heel goed geregeld, wel heel veel volgens mij 5 gangen en nog een toetje daarbij wijn enz. was echt helemaal goed, echt een leuk restaurant we hadden de achterste tafel net naast de vijver, dus heb me voeten toen eindelijk even kunnen opfrissen en voor de kids heel leuk
En jullie super zijn jullie, op de kamer nog een fles dat was zo leuk nog echt een leuke afsluiting.
Het was wel jammer dat oma de volgende ochtend zo vroeg moest vliegen dus veel slaap hebben we niet gehad.
En natuurlijk niet te vergeten de dames van make up en kapsel, heb het zo naar me zin gehad bij ze, en ze hadden het echt goed gedaan, ze zijn geweldig alle 2.

Nogmaals hartstikke bedankt, (is nog niet genoeg jullie zijn geweldig)
We horen wel eens dat mensen zeggen, dat je dat durft je weet nooit of het echt goed is zo een bureau
Nou wij weten nu dat het meer dan goed is,

Groetjes  van ons allemaal,

Richard en Silvia